Veckans planering

Ja.. jag skriver en liten veckoplanering här, mestadels för att det faktiskt är enklare att få en översikt om man gör en sådan här :D Väldigt smart faktiskt ^^

träning träning och åter träning

Jag orkar inte skriva något ingående eftersom mitt huvud är inte helt återställd från migränen igår plus att jag har tränat som en idiot så jag orkar helt enkelt inte.. Återkommer imorgon istället!
Over and Out

Morgondagens planering

Här är planen för imorgon
Träna crosstrainer + mage
Ta bloggbilder så att ni får lite roligare saker att titta på ;)
Åka upp till pappas jobb och fixa min lilla bil som inte går som den ska..
Plugga inför högskoleprovet

Fråga btw inte om bilden, men den är en av mina favoritbilder någonsin!

Ush ush USH

meh.. så bra det går för mig att hålla det där med att inte dricka så att jag inte kan träna dagen efter -.- I fredags så kom mina två underbara kompisar över på en vinkväll :) Det blev inte så mycket så sett, men tillräckligt för att inte träna hårt dagen efter hur som. Och så igår då så var det dags för min lillasysters första bar-runda :D och det blev MYCKET mer än planerat ( INTE okej ) mest för att Lindas pojkvän och min lilla tönt köpte saker åt mig och då kan jag ju inte vara oartig att tacka nej haha :D Men nu när jag sitter här och inte har kunnat träna på två dagar så känns det åter igen inte värt det.. Jag vill kunna träna! Har ju faktiskt haft funderingar på att helt och hållet sluta dricka fram till sommaren och at the moment så känns det som en fruktansvärt bra idè.

Uppdate

Ush på mig, nu var det ett tag sedan jg skrev här igen men jag har haft lite att stå i :) igår så hade jag och lite vänner en vinkväll och det var så grymt kul! :D dock blev jag inte så full att jag inte kunde träna lite idag, det blev en timmes promenad :) ska ut idag med min sambo, min lillasyster och hennes pojkvän ska bli awesome det med :D By the way så är <3 och häntar lite chicken mc nuggets MUMS! Meeeen mitt samvete kommer att äta upp mig (ironi) så imorgon måste jag träna hårt igen! Med andra ord så blir det att ta det lite lungt ikväll ;)

Bye for now!

Högskoleprov, träning och photoshop


Pratade lite med min sambo igår som tydligen var lite oroligt för mig :s han tycker att jag tränar för mycket och tror att jag ska träna sönder mig haha :D ett sånt sötnöt.. Fast iof, tre gånger om dagen kanske inte är normalt?? :o jag vet inte, den enda jag kan jämföra mig med är ju mig själv.
FÖRESSTEN! Jag har anmält mig till högskoleprovet den 31 mars! :D Funderar på att läsa utveckling av mobila appar på högskolan här i Borås :) Men jag kommer att behöva PLUGGA om jag ska få något bra resultat. Jag får nog be om hjälp av min smart-ass lillasyster haha ;) Bilden är från lite lek i Photoshop.

Dagens början

Hallå där! :)
Har precis ätit frukost och haft min morgonträning på crosstrainern (20min) och sitter nu och tittar på det här störtsköna klippet! En nörd får sin dator stulen och får sin hämnd! :D klockrent!

Intagskalorier minus träningskalorier??


Sorry för dålig uppdatering, men ibland jobbar man och tränar så mycket att man inte orkar skriva om det haha. Igår så laddade jag ner en app där man kan skriva in vad och hur mycket man har ätit, appen räknar då ut hur mycket kalorier, protein, kolhydrater och fett du har ätit under dagen. Där räknas också träningen in, då man skriver in vad man har tränat och hur länge. Det appen då sedan gör är att ta de kalorierna du har ätit minus de du har tränat bort. Min fundering är om det är så enkelt? :s Att man simpelt kan använda plus och minus. För i sådana fall så äter jag otroligt för lite.. vilket jag faktiskt är ganska övertygad om att jag inte gör! :o Vet någon hur det fungerar eller kan man verkligen bara ta kalorier minus träningskalorierna så att säga?

Jobb

I work haaaaard for the money.. So haaaaard for the money (sjunger denna låten mentalt med Homer Simpsons röst)

Tävling!

Haha idag har jag varit med i en tävling om att vinna en crosstrainer! :D Jag och Ida gick lungt och handlade då det kom fram två kvinnor och frågade om vi ville ha en tidning. Jag sa ja tack :D allt gratis är roligt haha. Sedan fick man antingen en gratis vatenflaska eller matlåda om man bara trampade lite på deras crosstrainer som de hade med sig, självklart gjorde jag det och tog vattenflaskan :D Sedan skulle man då fylla i ett papper och så var man med i en dragning om just en sådan crosstrainer då! Hoppas verkligen, för min hemma låter så fruktansvärt och denna lät inte alls! :o och så var denna mycket mjukare. Håll tummarna för mig! :)
Idag har jag faktiskt bara gjort en Winsor Pilates workout med Ida så jag får väl ställa mig och träna lite till.. Känns liksom inte tillräkligt med bara ett träningspass på 20min :s
Over and Out!

Dagen


Ida kom och träna gjorde vi! :D Så sammanlagt har jag nu gjort:
1h crosstrainer
40 situps
Winsor Pilates 20min
Funderar starkt på att testa bara shake diet. Då lever man endast på bara sådana Viktväktar shakar typ i 1-3 veckor, bara för att få en rejäl kickstart lix :) Men nu blir det faktiskt snart sängen, är så härligt trött :)

Over and Out!

Träning + mer träning

Morgonträningen gick inte nådigt till! 30 min crosstrainer och 50 situps! :D Och då är jag ändå inte klar än, det är nänmligen så att när som hellst kommer min lilla träningspartner Idah hit och då ska vi köra ett pass Winsor Pilates :D Det är verkligen ett pass jag kan rekommendera, för den passar verkligen alla! Det finns ju självklart olika intensitetsnivåer ;) Och sen att stretching är liksom med i programmer (iaf det jag och idah kör) och det är GULD VÄRT för en sådan som alltid glömmer att stretcha efteråt (en sån som jag med andra ord) haha

Dagens träning

Mlargh.. här sitter jag nu alldeles mör i benen hehe :D

Crosstrainer 50 min
10x10x20 situps

Nu fixar min underbara sambo lite goda och nyttiga smörgåsar :D Han är så duktig på att laga mat, så jag säger åt honom att han kan ju fortsätta med det hehe. Då svarar han att jag är så dålig att jag skulle behöva öva lite mer.. Vilket han iof har rätt i. Planerna för de kommande veckorna är då at jag ska äta lika mycket mat, men öka tempot på träningen. Att skaffa magrutor tar tid så det är lika bra att sätta igång stenhårt redan nu.

Over and Out! 

Morgonträning

Puh! Har precis slutfört en morgonträning på crosstrainern i 20 min :) Dock måste jag börja bli lite mer nogrann med maten.. åt ju en hel del igår på kalaset :/ Drack lite gjorde jag väl också men inte såpass mycket att jag inte kunde träna dagen efter, vilket var mitt mål också :D Känns ju faktiskt lite slöseri på värdefull träningstid om man inte kan träna på en hel dag.. En tanke jag hade var också att skaffa något som heter Glucosanol om jag inte minns helt fel, det skulle hindra kroppen från att ta upp ca 60% av alla kolhydrater kroppen får i sig. Man har ju ett val att inte äta kolhydrater såklart men det finns i såpass mycket så att undvika det helt är svårt (eller så kan det ju bara vara jag som är lat hehe..) MEN träningen är inte slut än, magen ska få sig en omgång Winsor Pilates också :)

Over and Out!

Katten också

Jag slår vad om att bara för att jag skrev igår att jag sover länge, så sov jag inte alls länge eller bra inatt.. Vaknade flera gånger av mardrömmar som gick ut på att någon försökte hugga av min arm, eller slå ihjäl mig USH för sådana drömmar! :s hm.. men nu har jag faktisk chansen att träna innan frukost vilket nog är behövligt om man ska äta en massa kakor sedan på kalaset hehe :)

Tänk! Min ena lillasyster blir 18 :D dom växer upp så snabbt (som ogräs nästan) haha nej varför sitter jag kvar här? Iväg och träna med mig!

Over and out!

Så trött

Fasiken va länge jag sover nu när jag börjat träna.. 10-11 timmar! :o och sen har slarvat med träningen igår och idag och sedan imorgon är det kalas för syster<3 vilket innebär socker och annan skit.. Får väl träna ikapp det :/
här får ni en nytagen bild btw! ;)

Så det ser ut

Haha ja såhär kan set se ut när jag tränar ^^

Frukost

mmm.. frukost :D Nu kanske en del av er undrar, hur i helvette kan jag bli mätt på det där? Jo! Därför att äter du rätt så behöver man inte äta så mycket. Då känner kroppen att den får i sig det den behöver och då behöver man helt enkelt inte äta mer. Så är det :) Sedan är det till en början klurigt att försöka lista ut exakt vad ens egen kropp behöver. Visst finns de vissa mått att gå efter men sedan måste det anpassas individuellt. :) GLÖM INTE HELLER FRÅGESTUNDEN!

Frågestund!

Ja, alldeles redan så var det dags för en frågestund! Det kan vara allt från hur mitt träningsschema ser ut till personliga frågor! Ställ frågorna i kommentarsrutan nedan eller maila mig ;) [email protected] och nu när nu har min hotmail kan ni väl lägga till mig där också haha :D

Skillnad!

Oj oj oj, imorse när jag vaknade och tittade mig i spegeln, tro det eller ej men jag tycker faktiskt att det ser ut som om något är på g på magen ;) MUSKLER! :D Då har jag "bara" tränat varje dag i ca två veckor.. Jag ska nog fasiken klara det här ändå :)


Tränat

Ja då har man tränat då.. är helt slut så jag somnade en kort stund i soffan med katten på mitt ansikte :s Det blev mycket armar och kondition den här gången.

FRÅGA

Ett problem som jag upplever när jag tränar är att jag blir inte svettig, men jag orkar ändå inte att ex göra en situp eller en minut till på crosstrainern. Jag blir nästan aldrig svettig, men jag blir trött. Någon av er som har det lika dant, eller vet vad det beror på?

Bra dag på sarten

Dagen började väl lite sådär. Hade fått kylolja va min sambo så att låset kanske skulle gå upp men vet ni vad? NEJ det gjorde det inte. Så jag stod där ute ett tag och försökte lirka upp dörren men icke. Då skickar min sambo ett sms "Har du försökt med den andra dörren?". Jag tänker, hur fan ska det kunna vara enklare på andra dörren. Så jag går ut och testar och vet ni vad? Det var inget krångel alls. Så dum jag kände mig. Men det slutar inte där. Väl på bensinmacken så fastnade tankskyddet så jag fick vränga upp den med en liten nyckel som jag hade på min nyckelknippa.

Nu ska jag snart träna som sagt. Planen var väl att rikta in mig på kondition och armar meeeeeen om jag känner mig själv så lär det bli mage också ;) Jag tränade ju mage tills jag inte orkade mer igår men ändå har jag ingen träningsverk idag :s Jag får nog köra på hårdare när det gäller magen..

By the way så funderar jag på att färga håret rött :D

Shit girls say

Hahaha det värsta är ju att det sämmer! ;)

Träningen idag

Ja det här är det jag har hunnit/orkat med idag:

1 timmes promenad
PCD Workout Warmup
10x10x10 situps med 3kg vikt
20min på Crosstrainern
20min Winsor Pilates
Har lite funderingar på att göra en frågestund, tänkte om det var många som undrade över dieter - vad ag äter - hur mitt träningsschema ser ut- osv osv.. ;)

Fancy check

Kollar bara så att de nya ikonerna fungerar, check! :D

Bra början på dagen

Ja den här dagen började minst sagt lite konstigt! Eftersom det är första dagen på min deffning och jag har bestämt mig för att börja lite mjukt för att kroppen ska komma in i rytmen så tänkte jag bara börja med en kort promenad innan frukost. Den promenaden kommer senare att bli längre ;) Men eftersom det var MÅNGA minusgrader ute så bestämde jag mig för att träna på min criss trainer istället. Mycket varmare och bekvämare :) Men så drygt och jobbigt det är att träna innan frukost kan jag tala om!

Efter det så var min tanke att åka till jobbet, MEN då hade låset till min lilla skruttbil fryst! Jag gick in och hämtade en tändare för att elda lite på nyckeln. (Ett bra tipps till er som har bilar där låset fryser bttw) dock fungerade det inte denna gången. I 30min stog jag där ute men låset ville inte röra sig en milimeter.. :/ Så nu sitter jag här och ska se om jag kan lösa det under dagen.

Migrän..

Det blir ingen stor uppdatering idag eftersom klockan redan är sent och jag måste upp i tid imorgon så att jag hinner med 1 timmas prommenad innan jobbet. Kan ju berätta att jag har haft en sådan fruktansvärd migrän idag så att träna har inte blivit av alls, bara en timmes promenad men det gör ju inget för kondisen direkt.. en bra början på min deff eller hur? -.- *suck*

Utmanad!

Då blev det så idag att man blev utmanad att skaffa 6-pack innan den 11 juni! Och som ni kanske kan se på bilden så har jag lite att stå i hehe -.-.. Vågar DU anta utmaningen? Släng in en kommentar om att du är med så är du utmanad! ;)

Gårdagens läxa idag

Jo, igår så blev det en liten vinkväll hos min sambos bror. Dock var min sambo och hans bror inte med på vinkvällen utan det var bara jag, sambons brors flickvän och hennes kompis. Kvällen började lite skumt (tänker inte gå in på detaljer) men slutade jättetrevligt :) Jag tror nog att jag kysstes mer med mina väninnor än vad jag gjorde med min sambo den kvällen.. :s
Men såhär dagen efter så sitter jag och funderar. Om man som jag, har ett visst träningsmål innan sommaren - mitt är att magen ska se bra ut i magkort ;) - så är det ju egentligen en usel ide att dricka! Man häller i sig en MASSA KALORIER som man sedan nästa dag inte kan bränna bort, man ska ju inte träna dagen efter att man druckit. Så därför tänker jag faktiskt fram till sommaren ta det lugnt med alkoholen!

God natt alla

Håll huvudet högt, för imorgon är det en helt ny dag!

Svårt att hitta bloggnamn.. -.-

Jaaaa! Äntligen kom jag på ett bloggnamn som inte fanns. Pearlweed... hehehe lustigt namn det där men förhoppningsvis så kommer folk ihåg det just därför antar jag. Bloggen ser just nu ut som vilken annan blogg som helst - det för att jag inte har orkat göra något med den än (jag skapade den ju precis) så sluta gnäll ;)

En liten presentation är väl inte mer än rätt. Jag är en 19 årig tjej som bor med min sambo (som är 32år) i ett hus lite utanför Borås. Vi - lite mer jag - har en katt som heter Vincent, han är bara 14 veckor och galen som attan.
Jag kommer väl försöka att inrikta mig på träning, då jag som så många andra tjejer har problem med skönhetsideal och hur de själva ser ut. Detta är som sagt ingen chock jag VET att alla tjejer och även de flesta killar har samma problem... jag bara gör en blogg om det.
Så grejen med bloggen är väl att jag skriver upp lite mål, hur jag når eller inte når dem samt tankar osv osv.
Om jag ska bli allvarlig för en kort stund: Detta är ett ENORMT problem som finns idag - orimliga skönhetsideal - ätstörningar - osv. Anorexia är faktiskt den psykiska sjukdomen som orsakat MEST DÖDSFALL av alla de olika psykiska sjukdomarna. Ändå är det så få som inte vågar prata om det, eller om psykisk ohälsa över huvud taget! Därför - med den här bloggen - är mitt mål att kanske ge ljus och insikt i något som nästan ingen vågar prata om och öppna ämnet för debatt - eller åtminstonde ge folk mod att prata om det själva.
Point is: Vi måste börja prata om psykiskohälsa!
Over and out!

// Jenny

Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus