Ett inlägg om vänskap

Vänskap


Vänskap är bara okej om det förekommer mellan de folk som samhället tycker passar ihop.
Det vill säga att kille och tjej oftast har svårt att uppfattas som riktiga vänner, och till viss
del kan jag köpa det. Det ÄR faktiskt svårt att bara vara vänn med motsatta könet såpass att det inte
förekommer någon sorts spänning emellan de två kompisarna.
Gör det det så är det svårt att vara riktigt avslappnade tilsammans och det för mig är en viktig kriterie
för att man ska vara riktiga kompisar. MEN det är inte omöjligt!

Och ålder då? Spelar det någon roll?
Det klart att det gör, åter igen förväntar sig de flesta människorna att de från motsatta könet ALLTID har någon
sexuell baktanke med allt de gör.. Om det är en ung tjej som är vän med en gammal man och vise versa så
bli det nästan perverst i mångas ögon!

Så vad händer om man har en vän i motsatta könet med otroligt stor åldersskillnad?
Det är ju absolut inte okej..
Kan man verkligen säga det? Att vissa inte får vara vänner på grund av att det inte matchar andras kriterier
eller är normalt beteende i andras ögon?
Vänskap kan förekomma mellan ALLA.. precis alla!
Huvudsaken är att båda trivs, är avslappande och trygga med varandra.
Vem är du till att dömma vem andra borde vara vän med?

// Jenny

Träning träning träning

Ja som rubriken säger så även fast jag skriver om annat så tränar jag hela tiden, varje dag, oftast flera gånger per dag.. Näst in till nolifer :S OCH VET NI VAD! Igår fick jag ett otrolig roligt meddelande från en av mina närmsta vänner att det företaget hon jobbar på söker någon som kan jobba antingen deltid eller heltid med att hjälpa dem bygga upp lite länkstrukturer :D Det kommer att innebära enkel html, css och inte så jätemycket php kodning. FASIKEN vad glad jag blev! :D Äntligen har man fått in en fot på rätt område så att säga.. :)

DMC 4

Åh - överlycklig chey - jag klarade precis HELA Devil May Cry 4 :D Som jag har kämpat för att denna dag ska komma :) Och för er som bryr er: Det är det BÄSTA spelet någonsin :)

En ritad på..

En ritad bild på skribenten och publisten bakom Sceptic magazine Michael Shermer :) Personligen tycker jag att han är grym när han får motargument från bland annat Deepak Chopra som är ledande skribent inom New Age stuff. Sök gärna på youtube efter Michael Shermer och ni kommer att le inombords när han oslåbara argument får tyst på de mest inbitna fundamentalister.

Look book

Hehe har fått en idé nu! :D Att göra sin egen Look Book! Det måste ju vara jättebra, för då får man verkligen reda på vilken stil man har! Jag gjorde som så att jag surfade runt på bland annat ginatricot.se, hm.com och nelly.com och lade alla kläder jag tyckte om i en mapp på skrivbordet. Sedan gick jag igenom och kollad epå bilderna och där så såg man ungefär i vilken linje ens egen stil rörde sig :) Jättebra om man har en dag där man helt saknar inspiration också :) Nyckelorden i min stil blev något åt djurtryck, svart, läder, nitar och naturfärger (dvs mörkbrun, khaki grön osv) Tycker verkligen att ni ska testa att gör något sådan med för det är verkligen intressant att se vilken stil man har, eftersom man oftast inte tänekr på det store hela när man handlar plagg för plagg :)
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kalaset vid fem tiden..


Bye for now!

Ugabooga!

Åh ska träffa min kompis som pluggar i Stockholm imorgon! :D Hon kommer hit till Borås och vi ska ut å fika lite samt kolla i affärer :) Ska bli SÅÅ KUL, har saknat hene :(
jag har varit ute och tagit lite vårbilder också :D Dock har jag inte orkat lägga in dem i datorn (lägg märke till att jag inte skriver data som så mång gör fel och jag stör mig på det något enormt!) och redigera dem än.. Meeeeen det kommer nog senare idag för det fina vädret vi hade idag ser ut att dra ihop sig till regn :( meh..

Härlig dag! :D

Åh har ni tittat ut genom fönstret och sett solen kika fram? har nisett att snön och isen är på väg bort? Så HÄRLIGT :D Idag blir det nog faktiskt årets första riktiga promenad som jag har sett fram emot hur länge som helst :) Och bara för att jag är på så bra humör så ska jag visa en video som får mig att asgarva varje gång coh hoppas att den kan göra detsamma för er som kanske inte är på lika bra humör (än) ;)

Ingen ork..

Hej allihopa!
Har inte orkat vara så aktiv idag, men vad ska man skriva om då när man inte kan vara ute och hitta på något? Jag tränade på crosstrainern, sedan såg jag på tv och efter det satt jag vid datorn. Thats it. Just nu är mitt liv inte mer intressant.


Over and out I guess..

meh..

Åh gud, har vaknat lite till och från inatt med huvudvärk.. Man sover så dåligt när man har ont i huvudet :S Man drömmer mardrömmar och vaknar till lite då och då. Och som om inte det räckte så har den fortfarande inte gått över. Det har ju ändå inte övergått till migrän vilket jag är väldigt förvånad över! Jag brukar aldrig bara få huvudvärk..För övrigt så har jag tränar en 2-3 gånger idag, kommer inte ihåg exakt :O

Sedan så har jag faktiskt fått lite inspiration till en novel/berättelse och om ni bara visste hur länge sedan det var som jag hade inspiration till något! Blev jätteförvånad när jag helt plötsligt satt och spånade ihop något som faktiskt skulle kunna bli bra :)

Skriver ni noveller/berättelser? I sådana fall skulle det vara jättekul att läsa dem! :D

Äcklig start på dagen!

Vaknade av att katten slickade mig i armhålan! Jag tittade under tystnad på honom och han stirrade tillbaka en stund innan han hoppade ner från sängen.. What the fuck..

Mmm mellanmål :)

Ja då sitter man och tuggar på pappas surdegsbröd som han bakade igår, och med ett glas O'boy är det ett av de godaste mellanmålen jag vet :D 

Mys med katt

Ligger i sängen och myser med Vincent :) Ska väl snart gå upp och äta lite frukost..

Statistiken

Haha så otroligt ojämn statistik :D Ibland är det typ ingen och sen är det typ skitmånga som ni kan se i grafen nedanför :)

Måste bli bättre

Sitter här helt slut i soffan och skriver detta inlägg, har precis tränat nämligen. Det har inte blivit mycket styrketräning alls utan jag har bara tränat kondition nu i tre veckor vilket jag i och försig tycker var nödvändigt. Nu får jag nog ändå börja med styrketräning och kondition om jag ska hinna börja bygga muskler.. Jag måste bli bättre med maten nu också men som sagt, februari är en svår månad tack vare alla jäkla kalas :S

image description

Kalas och så

Ja idag har det då varit kalas för min lilla fina sambo och hans bror :) De fyller bara med en veckas mellanrum så varför ha två olika kalas liksom? Vart och kollade på halvblodsstoet idag också, och hon var verkligen jättefin! Sedan verkade det vara rejäla människor också så jag hoppas att detta kommer att bli långvarigt, dock han jag inte rida idag eftersom när jag bestämde tid med tjejen så hade jag helt glömt av att vi skulle ha kalas idag hehe :) Så det får bli nästa gång :D
Nu är jag helt slut, det är jobbigt att ha kalas ska ni veta ;) Plus att magen kommer ur balans efter allt socker :S Ush, nä det blir massa träna om en liten stund så att man kan äta med ett lite bättre samvete :)
Planen framåt för bloggen är väl att göra om headern lite, gärna med en bild på mig, men jag ska orka sätta mig och göra det också..
Bye for now!  

Nytt på gång

Nej nu har jag bestämt mig, jag ska göra om bloggen lite.. den ser så mainstreem ut så jag vet inte vad! Jag vet hur jag vil ha den, men det är ju en annan sak att få till det.

Jobbat

Sitter här nu i soffan och känner mig helt slut efter att ha jobbat lite :S Men det bli väl så när man går och skrubbar och gnuggar.. Tror nästan att jag ska lägga mig och sova en liten stund. Som sagt hade lite krångel med blogg.se sedan igår men det verkar ha gett sig nu, känns inte riktigt som koden hänger med när man uppdaterar utan att förändringar kan synas typ en dag efter att man har gjort dom :O Dåligt!
Träning står som vanligt på schemat så snart jag orkar och telefonen har laddat klart - man måst ju ha musik när man tränar ;)
För övrigt så tränar jag typ två gånger om dagen :S men det måste man väl nästan nr hela februari är FULLT av födelsedagar som är = 

Föressten, vilken musik lyssnar du på när du tränar? :)

Åhh jäkla blogg.se!

Som ni ser nu så ser min blogg inte ut som den ska.. och vad beror det på? Kan det vara att blogg.se strular IGEN!? Nää det är ju omöjligt eller hur.. :mad:

Göra om bloggen lite

Funderar på att göra om bloggen lite, men har inte riktigt bestämt mig för hur. Själva grunddesignen ska ju vara kvar, men ska kanske lägga til en meny med kategorier osv :)
Är också överlycklig eftersom jag har hittet en grymt cool sida där man kan hitta sånna här sötnosar 
Vem älskar inte bäbispinviner som ramlar liksom :D Och den där dividen som är ovanför kommer också från denna sida. Det kanske är småsaker men det lyfter verkligen bloggen :)

AAAW :'D

Hehe hittade denna sötnos ^^

Uppdate

Tänkte skriva ett inlägg igår men glömde helt av det :O Hur som helst så hade vi en jättemysig alla hjärtans dag igår med god mat och film :) Vi byggde faktiskt en snögubbe med haha :D
Idag har jag också fått svar på en annons jag skrev på medryttare.nu för typ ett halvår sen! Det är en tjej i Boråsområdet som behöver lite hjälp med sitt nio åriga halvblodssto :D Fattar ni vad jag är lycklig! Hoppas nu bara att det går som jag vill :)

10 whatnot..


Ok då, här kommer tio sanningar/fun facts/whatnot vad ni nu vill kalla det :)

1. Jag står ingen stans politikt då jag tycker att allt är bullshit, det är bara en fråga om mer eller mindre skit.
2. Jag hatar när folk klagar på att de inte får några kommentarer. Sluta klaga och skriv något som är värt att kommentera istället, det är inte läsarnas fel att du inte skriver bra "kommenterbara" texter!
3. När jag blir hungrig så blir jag som ett MONSTER.. :mad:
4. Jag älskar skarpa bilder, minsta oskärpa på fel/oönskat ställe så är bilden oftast bortom all räddning.
5. jag går mycket ofta in i väggar, dörrkarmar, bord, stolar, ja allt som går att gå in i.
6. Jag drömmer om att ha ett eget arkard motorcykelspel, ett sådant där man har två plast-motorcyklar som man sitter på med en skärm där man ser sin karaktär och banan.
7. Jag hoppas på att få tvillingar första gången jag blir gravid, då slipper man ju göra om det. Två flugor i en smäll liksom haha :D
8. Min tidsuppfattning om vad som hände tidigare på tagen eller gårdagen är mycket dålig och jag blandar ofta ihop dem.. :S
9. Jag önskar att jag var bra på att baka kakaor, tårtor och så vidare. Men om jag ska vara helt ärlig så är jag fruktansvärt dålig på det.. :(
10. Jag kan inte lyssna på två saker sammtidigt, min hjärna suddar atomatiskt ut det ljudet som är minst intressant. Exempelvis om TVen är på och min sambo pratar om något Star Wars aktigt så suddas han ut. Detta är inget jag gör medvetet och det kan ställa till det ibland hehe :)

Sådär, nu vet ni lite mer om mig ni som ville det I guess.

Shupp

Åh tjejkvällen igår var grym! Så jäkla kul vi hade :) Detta måste ju helt klart göras om. Och nej, för er som undrar så mår jag hur bra som hellst idag ;) Senare på schemat så ska jag nog ner till Borås Ridhus och fotografera lite, det är ju Gina Trico Cup för er som har missat detta :) Förhoppningsvis så kommer mina två syskon och håller mig sällskap, det är ju roligare om man inte är helt ensam..

Party time lime

Hejsan hallå!
Skriver lite nu då jag inte kommer att kunna skriva senare under kvällen höhö :) Det är ju tjejkväll hos min sambos storasyster och det inenbär god mat, dricka och Dance Central haha :D Jösses.. Idag har jag en äta dag, kändes som att det var riktigt behövligt faktiskt! Kroppen kändes så trög och nästan utbränd. Sedan håller jag på att bli förkyld också och då behöver kroppen all energi den kan få. Sitter och pluggar lite också i högskoleboken som jag fick låna av min lillasyster, och jag har liiiite att plugga på om jag säger så hehe :D Har lite bildbrist också, har nästan inga bra bloggbilder.. vad är bra bloggbilder egentligen föressten?

Vilodag..?

Ja idag är då tanken att jag ska försöka att ha en vilodag eftersom det är viktigt för kroppen att återhämta sig emellan åt, vilket jag är otrolig dålig på att låta den göra. Det märks på så otrolig många sätt att kroppen skriker efter en vilodag men samtidigt känner sig så fruktansvärt rastlös! Jag kan ju inte koppla av heller, att sitta stilla i någon timme och titta på film fungerar inte för mig. Man kanske skulle återuppta spelet Devil may Cry 4? Sedan har jag ju högskoleprovet att plugga till..
Hur som så började dagen i alla fall med en rejäl frukost :) En banan och en portion havregrynsgröt, så nu känner jag mig proppfull :) Har ni några bra förslag på hur man kan fördriva tiden?

Gästbloggat och kodat :)

Ja då läste ni rätt, en kompis till mig bad mig om hjälp med hennes blogg så det är det jag har suttit och donat med nu på eftermiddagen, det vill säga efter att blogg.se slutade krångla :thumbdown: Hur som helst, så var det denna bloggen jag både fixade iordning och fick gästblogga på :D notgnal.blogg.se, vad tycker ni om den föressten? Var jag duktigt?
Nu när jag tänker på det så har jag fixat iordning en jäkla massa bloggar, typ som, hoppponnysar.blogg.se, ponnyhopppare.blogg.se, cliffs.blogg.se dock har jag inte gjort headern på ponnyhoppare, den gjorde hon själv :) Alla är hur som otroligt läsvärda bloggar så check it out!

Jä#la moms fillibabba reklam, jag får den på hjärnan!

Mlää

Sitter här på jobbet och har frukostrast nu :) Mår inte så överdrivret bra :( Det började med att jag hade ont i ryggen, det får jag alltid när jag är förkyld så jag tog en treo. Kruxet är att av treon fick jag ont i magen, så nu sitter jag här snorig och med magont, kul.

Ansiktsdaggmask

Nej det heter ju inte ansiktsdaggmask men det blev ett mycket roligare ord på det sättet haha :D Och som ni kan se så sitter jag nu här med en ansiktsmask på mig och den ska vara på i ytterligare 10 minuter. Det var en sådan där som följde med när jag köpte bindor :o Dom där rosa från Always.. skitskumt men värt att testa om man nu ändå ska köpa dom tänkte jag :) Dock vet jag inte varför jag laddar upp en bild på det men det får väl bli ett bevis på hur mongo jag kan vara ibland hehe.

Sjuk :(

Ja ni läste rätt.. ligger hemma och är förkyld :( Som tur är har vi precis fått tillbaka nätet så nu har jag äntligen något att sysselsätta mig med haha :) Har föressten värsta cravingen efter marabou choklad, men det känns onödigt att ta bussen ner till maxi bara för en chokladkaka liksom. På tal om det så tittade föressten lite i min träning/mat bok för att få en koll på hur mina mat och träningsvanor ser ut och jösses vad jag tränar :o Det beror i och försig mest på att jag är uttråkad.. En jättebra sida föressten när man är utråkad är existenz.se haha föressten så hittade jag den här bilden där, tycker att de där mini-meme-serierna är grymt roliga :D

Planering

Ja här kommer då veckans planering igen :) Kanske inte så speckat schema så att det kändes värt att göra en planering av kanske hehe :D Men men :)

humdidum

Då var man hemma från kalaset igen och fortfarande proppmätt haha :D Det var trevligt att träffa folket igen och vi ( min sambos storasyster, lillasyster samt Ida) planerar för en liten tjejkväll hemma hoss min sambos storasyster med lite Dance Central, go mat och dricka :) Ska bli så kul :D Jag är inte en sådan som dansar, iaf inte nykter, men Dance Central var så grymt kul :D skulle mycket väl kunna tänka mig något sådant som ett träningspass eller ngåot för man kan bli riktigt svettig! Synd bara att det är så dyrt, och att man nästan måste köpa till ett Xbox när man köper Kinect kameran.. :( Men vi får väl se..
Träningen går relativt bra, då jag faktiskt har fått lite komplimanger att det syns att jag tränar hårt och tro mig, det gör mig så otroligt glad när jag får höra det :D Då är det ju liksom som att träningen verkligen syns och ger resultat.
Over and out!

Hemma igen

Nu är vi hemma igen.. och gud va skönt det var att vara på spa! :D Det var första gången jag var på något sådant och jösses säger jag bara. Jag som annars aldrig kan koppla av var helt avspänd! Inte ens huvudvärken, som innan kunda hålla på i flera dagar, finns det spår efter längre.. Vi fick förutom att bada och basta osv även en helkroppsmassage och det var verkligen en härlig/skum upplevelse haha :D Jag kan lätt rekommendera Asia Spa i Varberg, det så grymt skönt!
För övrigt så var det första jag gjorde när jag kom hem var att träna hehe :) Men jag måste ju det om jag ska kunna klara av målet tills i sommar.. Det är ju kalas imorgon och så, men skippar nog tårta och kakor faktiskt :( Ska jag klara av det här så MÅSTE jag verkligen låta bli allt sådant!

OMG kolla vad jag hittade!!

Här sitter jag och slösurfar lite innan jag ska med min syster till fashionoutlet och hittar en POKÈMON BH!! :D Fy fasiken så coolt! :D Finns det matchande underbyxor så är jag totalt såld!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus